DOSTI ČAKOVEC Javni poziv za prijavu korisnika usluge osobne asistencije

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije prijavljuje se na novi Poziv za prijavu novih korisnika usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga ‘Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – faza II’ sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda.

Ovom prijavom povećat će se broj članova kojima će se osigurati usluga osobne asistencije. Dosadašnjim članovima kojima je osigurana usluga osobne asistencije u okviru faze I nastavit će i dalje primati tu uslugu.

Prihvatljivi korisnici i po ovom Pozivu su osobe s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta te osobe s intelektualnim teškoćama i mentalnim oštećenjem u dobi od 18 – 65 godina.

DOSTI poziva sve zainteresirane članove Društva kojima je potrebna usluga osobne asistencije i smatraju da imaju uvjete za odobravanje navedene usluge, da se što prije prijave na ovaj Poziv.

Članovi DOSTI kojima su utvrđena prava na uslugu osobne asistencije tijekom 2015. godine, a nisu bili uključeni u prvotni projekt, faza I – bit će automatski uključeni u novu prijavu.

Prijavu možete izvršiti na broj telefona 040/390-070 ili na mail Udruge. Rok za prijavu je petak, 14. lipnja 2018. godine do 15 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije