DESET IZLAGAČA Posljednji Art Plac u Kraljevu vrtu, ulaz besplatan

10. Art Plac održati će se u sklopu kulturno-umjetničke manifestacije Kulturoš

Art plac platforma nastala je kao ideja o suradnji lokalnih hobby art umjetnika i Centra Za Mlade, davne 2008. godine. Cilj ove suradnje bio je promicati aktualne ideje i radove umjetnika koji u svoje slobodno vrijeme ulažu puno energije i ljubavi kako bi se kreativno izrazili.

Kroz devet održanih druženja prošle su stotine posjetitelja i gotovo 50 izlagača. Kako je Art plac bio spontana ideja nastala u loncu ludih zamisli Davora Dokleje, tako je vrijeme da se neke nove ideje na ovu istu (na)dograde.

Iz tog razloga jubilarni 10. Art plac biti će i posljednji takve vrste. O novom konceptu koji će i dalje promovirati rad naših umjetnika upoznati ćemo vas na jesen. Do tada nam dopustite da vas uputimo u prekrasan ambijent Kraljeva vrt gdje će se u sklopu kulturno-umjetničke manifestacije Kulturoš provoditi bogat program raznovrsnih umjetničkih sadržaja.

Na 10. Art placu izlagat će 10 izlagača: Alien Art Workshop, Ana Goričanec, Za dobar san, Lidija Matulin, NamasteArt, Lesica Kreatif, Maja Oskoruš, LittleFimo, Maruška by Kosić & Kuzminski, Kuzminski design.

Posljedni Art plac održati će se 2. lipnja u vremenu od 10 do 17 sati, Kraljev vrt – Memorijalna zbirka Ladislava Kralja Međimurca, na adresi Ruđera Boškovića 7 u Čakovcu.

Za glazbu će tokom trajanja Placa biti zadužen čakovečki DJ philipp, a najmlađi posjetitelji moći će imati priliku napraviti velike balone od sapunice.

Ulaz za sve posjetitelje, izlagače i sudionike na radionicama je besplatan!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije