S CUGOM V KOTORIBU Dani šibe i ribe uz Crvenu jabuku, Gazde, finu ribu i zabavu

15. turističko-ugostiteljska manifestacija Dani šibe i ribe 2018., u organizaciji i domaćinstvu Općine Kotoriba, bit će ove godine održana u Kotoribi u subotu, 26. i nedjelju, 27. svibnja na prostorima kod nove OŠ Jože Horvata.

Očekuje nas puno dobre ribe i zabave ispod velikog šatora kod škole.

Tako će u subotu već od popodnevnih sati Kotoripčane i njihove goste zabavljati Tamburaški sastav ‘Cure iz centra’ – popularne C.I.C.E. U večernjim satima očekuje nas besplatni koncert Crvene jabuke. No, ni tu nije kraj subotnjeg programa. Nakon Žere i Crvene jabuke, na pozornicu će odličan bend imena Pisofkejk.

Nedjelja je rezerivarana za grupu Enigma, bogatu ponudu domaćih tradicijskih proizvoda, jela od ribe – posebno šarana na rašljama, ribičiju u bazenu…, dok će kao šećer za kraj zapjevati poznati tamburaški sastav Gazde.

Svi koncerti su besplatni, a u nedjelju će prometovati i besplatan vlak koji će voziti na relaciji Varaždin – Kotoriba – Varaždin.

Vlak za Kotoribu kreće iz Varaždina u 12,15 sati i on će se zaustavljati na svim usputnim stanicama do Kotoribe. Povratak iz Kotoribe, a što ovisi o raspoloženju gostiju, bit će moguć u 18,33, 21,48 te 22,19 sati.

Dobra zabava je zagarantirana na 15. Danima šibe i ribe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije