HUMANITARNI KARAKTER DANA ŠIBE I RIBE

HUMANA GESTA Veliko srce Društva žena Kotoriba kucalo za male Downiće, prikupile 3.537 kuna

Prikupljeni dobrovoljni prilog uplatile su na račun Udruge za sindrom Down Međimurske županije

Dani šibe i ribe su iza nas, no ostat će upamćeni po oborenim svim rekordima što se posjećenosti tiče. U dva dana više tisuća namjernika došlo je i uživalo u Kotoribi i odličnoj ribi.

Svoj obol, kao i svake godin,dale su i članice Društva žena Kotoriba koje su oodlučile i humanitarno djelovati. Uz organizaciju odbojkaškog turnira i pečenju ribe uz ostale općinske udruge, organizirale su Izložbu ručnih radova i slika koja je imala humani karakter. Naime, prikupljeni dobrovoljni prilog u iznosu od 3.537 odlučile su kanalizirati na račun Udruge za sindrom Down Međimurske županije.

Osim finih riba, na njihovom mjestu brojni gosti zasladili su se prefinim domaćim kolačima koje su članice same ispekle.

– Jedno veliko srce Društva žena Kotoriba kucalo ja toga dana za Udrugu za sindrom Down. Željele smo pružiti ruku dobrote, pomoći njihov rad i biti velika podrška roditeljima djece sa sindromom Down. Srca su nam puna zbog toga, a ovom prilikom zahvaljujem svim našim ženama koje su bez ikakvih problema, svaka u svom području, uključile u ovo lijepu priču. Hvala im od srca! – rekla je predsjednica Smiljana Ujlaki.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije