MURSKO SREDIŠĆE Umjetnički program ‘Pojezije’ sa kantautorom Vladom Kreslinom

Dana 18. travnja 2001. godine Skupština Međimurske županije izglasala je zaštitu Značajnog krajobraza rijeke Mure čime je započela moderna era zaštite prirode u Međimurju.

Prema tom datumu obilježava se Međimurski dan rijeke Mure. Svake godine prigodnim se programom obilježava ovaj značajni datum, a ove godine obilježavanje dobiva međunarodnu dimenziju.

Javna ustanova Međimurska priroda i Grad Mursko Središće organiziraju umjetnički program ‘Pojezije’ sa slovenskim kantautorom Vladom Kreslinom. Kreslin je u svoju poetiku ugradio dubinu rijeke Mure te je uvijek zastupao njenu zaštitu i bio u prvim redovima obrane Mure.

Rođen u Beltincima, Kreslin je postao međunarodno priznati autor, a sada 18. travnja 2018. po prvi puta nastupa pred međimurskom publikom u Centru za kulturu ‘Rudar’ u Murskom Središćeu s programom koji će započeti u 20 sati te nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Kako bismo zbližili Međimurje i Prekmurje, ove godine dan rijeke Mure uzdižemo na višu razinu.

Ulaznice po cijeni od 25 kuna po osobi dostupne su u Javnoj ustanovi Međimurska priroda. Prije preuzimanja nazovite na 040/866-297. Broj ulaznica je ograničen na 220, stoga požurite s kupnjom!

Sav prihod od prodaje ulaznica uplatit će se u zaklade koje čine Međimurje boljim mjestom za življenje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije