PORIN Nominirani i Međimurci Carla Belovari, Zsa Zsa i Žiga

Objavljene su nominacije za jubilarno 25. izdanje glazbene nagrade Porin, a najviše nominacija, njih devet, odnijela je Mia Dimšić sa suradnicima. Glasačko tijelo u prvom krugu glasanja svoje favorite je biralo među ukupno 1645 ovogodišnjih prijava raspoređenih u 35 kategorija.

Među nominiranima našli su se i međimurski izvođači. U kategoriji ‘Novi izvođač godine’ Carla Belovari iz Svete Marije, a konkurencija za nagradu su joj Boris Štok i bend Fluentes.

U kategoriji ‘Najbolja vokalna suradnja’ našla se Zsa Zsa u duetu s Vannom. One su izdale singl ‘Tragom svojih tragova’, a u ovoj su kategoriji nominirani još Željko Bebek i Oliver Dragojević s pjesmom ‘Ako voliš ovu ženu’ te Bang bang feat. Saša Antić s pjesmom ‘Kako stoje stvari.

Za ‘Najbolji album duhovne glazbe’ nominiran je Mirko Švenda Žiga, zajedno sa suradnicima Krunoslavom Lajtmanom i Tonijem Eterovićom za album ‘Tri kralja jahahu’.

Finaliste glazbene nagrade na ceremoniji proglašenja nominacija predstavili su kolege glazbenici, poznati radijski i televizijski voditelji te predstavnici medija, a dobitnici u svakoj od 35 kategorija bit će poznati na svečanoj dodjeli koja će se održati 23. ožujka u splitskoj Spaladium Areni.

Tko će sve osvojiti Porinove statue odlučit će glasačko tijelo u drugom krugu glasanja, kada će birati najbolje od najboljih. Sve nominacije možete pogledati ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije