SVETI MARTIN NA MURI Križni put na otvorenom 4. ožujka

Ne samo svoje župljane, nego i sve vjernike iz drugih župa i sredina koji mogu i žele svetomartinski župnik prečasni Ivan Herceg poziva na sudjelovanje na Križnom putu na otvorenom – po naseljima župe Sveti Martin na Muri.

Križni put je u nedjelju, 4. ožujka s početkom u 9:30 sati u župnoj crkvi iz koje se polazi na oko 22 kilometra hodanja i molitve kroz sva župna naselja te završetkom na mjestu polaska gdje će oko 17:30 sati biti služena sveta misa.

Oni mnogobrojni koji su već bili hodočasnici na Križnom putu znaju kako se uvijek dogodi nešto novo i zanimljivo, a oni koji će doći prvi puta saznati će kako će doći i drugi, i treći i četvrti put te se u zajedništvu s drugima pustiti u promišljanje o smislu žrtve, smislu ljubavi i o smislu života.

– Svim ljudima koji se na bilo koji način angažiraju u ovom događaju, neka Božja milost bude nagrada, a mir u srcu i ljudska zahvala poticaj na činjenje još više dobra, poručuje prečasni Ivan Herceg, domaći župnik i redoviti predvoditelj ovog, sada već povijesnog Križnog puta i na nacionalnoj razini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije