DVD GORNJI KRALJEVEC Sve više djece, mladeži i žena

Svoju redovnu godišnju skupštinu imalo je DVD Gornji Kraljevec, društvo koje se u minuloj godini omasovilo ženskim članstvom te je po tome vodeće u zajednici. Stoga je, tako, ovoj skupštini nazočilo tridesetak djece i mladeži, što uz žensku i mušku ekipu čini solidno i respektabilno društvo.

Djeca i mladež uz, naravno, solidno žensko članstvo ponos su društva i jamstvo sigurnosti od raznih nepogoda, kao i kako će selo u svojoj sredini imati više osposobljenih gasitelja.

Ove i druge novosti u radu s mladima potaknula je članica i vatrogaskinja Milena Granatir, koja kaže kako se radom u DVD-u djeca, mladež i žene uključuju u samu srž funkcioniranja sredine te vide kako se puno toga može postići vlastitim angažmanom i radom, a ne čekanjem da nam netko drugi nešto napravi.

Na tome su Mileni čestitali općinski načelnik Zdravko Mlinarić i predsjednik Općinskog vijeća Vratišinec Mihael Grbavec, koji su nazočili skupštini, te se upoznali s radom društva, ali i čuli što gasiteljima treba kako bi uistinu bili sigurni čuvatelji materijalnih dobara i ljudskih života.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije