IZBORNA Oldtimer klub Međimurje ima novo vodstvo i Upravni odbor

Prošlog vikenda u Murskom Središću je održana Izborna godišnja skupština Oldtimer kluba Međimurje, o čemu smo već izvijestili, no zbog količine teksta nismo objavili izborne rezultate, osim što smo izvijestili kako je za predsjednika ponovno izabran Franjo Belović iz Hlapičinekoji tu časnu dužnost obnaša od 2000. godine.

Za dopredsjednika je izabran najaktivniji i najsvestraniji član kluba Dragutin Bralek iz Brezja. Do sada vrlo dobrog i uspješnog tajnika Ivana Novaka nasljeđuje Radovan Radiković, dok će blagajničke poslove obavljati Marijan Rešetar.

Za članove novog Upravnog odbora izabrani su: Dragutin Kocijan, Franjo Bistrović, Josip Pintarić, Franjo Škvorc i Marija Fegeš. Ovom prigodom podijeljene su zahvalnice članovima koji su 20 godina vjerni klubu, a to su Dragutin Kocijan, Franjo Bistrović, Bojan Štampar, Ivan Jurović, Franjo Bestijanić, Franjo Belović, Franjo Perko, Vladimir Cipot, Ivan Strnad, Josip Jambrošić, Ivan Novak, Dragutin Jambrošić, Zvonimir Kralj, Antun Horvat, Franc Makoter, Janko Kaučić i Josip Pintarić.

Članovi najbrojnijeg i najboljeg Oldtimer kluba u Hrvatskoj i okruženju prvi nastup u javnosti imati će na ‘Jožefovo’ (Josipovo) 19. ožujka u Štrigovi, a 2. travnja na Uskrsni ponedjeljak okupit će se u Svetom Marinu na Muri, gdje će na sve njih biti zazvan blagoslov božji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije