DOBRO JE ZNATI S bolovanja se vraća komunalac Marinko

Još prije mjesec dana u ovakvom stanju snimili smo Marinka Lukšu iz Donjeg Vidovca, komunalnog redara donjomeđimurskih općina.

Posljedica je to povrede koja ga je zadesila prije nekoliko mjeseci pa je ona zahtijevala dugotrajno liječenje i oporavak pa je koristio bolovanje. Srećom njegovom, upornošću i naporu rehabilitatora Marinko je ‘došao k sebi’.

Bolovanje se bliži kraju i on će na posao u četvrtak, 1. veljače. Rekao je kako je, iako na bolovanju, jednim okom motrio komunalne probleme koji su se s vremenom nagomilavali pa će pred njim zacijelo biti dosta posla. U razgovoru nam je rekao kako će se prvo posvetiti problemu pasa lutalica dok će sve ostalo promptno rješavati.

Inače, on je komunalni redar od listopada 2.016. godine i radi na području općina Sveta Marija, Donji Vidovec, Kotoriba i Donja Dubrava. Sve informacije i probleme na području tih općina, a vezane uz komunalno redarstvo, mogu se i dalje prijaviti na broj 091 4700 777, u uredovno vrijeme od 7 do 15 sati, od ponedjeljka do petka, a u slučaju hitnosti u bilo koje vrijeme.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije