DVD MIKLAVEC Izvrsni rezultati ekipa svih uzrasta u protekloj godini

U subotu, 20. siječnja u Društvenom domu u Miklavcu održana je 88. redovna izvještajna skupština DVD-a Miklavec na kojoj se okupilo 80-tak članova i uzvanika.

Radno predsjedništvo činili su predsjednik Dražen Kerovec, tajnik Dejan Žagar, zapovjednik Josip Kerovec, a zapisničar je bio Dejan Polanec. Od gostiju, prisutni su bili načelnik Općine Perica Hajdarović, predsjednik VMO Tihomir Slamek, predstavnik VZMŽ Robert Filipović, zapovjednik VZP-a Dekanovec-Domašinec-Podturen Stjepan Tomašek, a nazočni su bili predstavnici DVD-a iz VZP Dekanovec-Domašinec-Podturen te DVD Križovec, DVD Peklenica i DVD Vratišinec.

Prema izvješću upravnog odbora, u protekloj je godini kupljena oprema u iznosu 20.000 kuna. Postignuti su izvrsni rezultati na nekoliko natjecanja za ekipe svih uzrasta (Muška “A” i “B”, mladež i 2 ekipe pomlatka), a po prvi put se oformila i ekipa mladeži.

Uz pomoć tvrtki Artika d.o.o. o Stin d.o.o. vatrogasci su napravili sprave za vježbanje, a mladež je dobila radna odijela i nove kacige u vrijednosti 5.000 kuna. Upućena je i zahvala OPG-u Andrišek za sponzorstvo za majice. Napomenuto je kako je u 2017. godini DVD Miklavec imao jedno gašenje požara i jednu tehničku intervenciju.

Diplome za školovanje dobili su Nenad Andrišek, Zlatko Drk, Mihael Tkalec za zvanje vatrogasac, Nenad Petran i Igor Murković za zvanje vatrogasac prve klase, a Nino Cerovec za vatrogasnog časnika.

Spomenicu za 10 godina rada u društvu dobio je August Antolović, a za 70-godišnji rad Stjepan Drk. Uručene su i zahvalnice OPG-u Andrišek, tvrtkama Artika i Stin, Zdravku Nedeljku, DVD-u Ferketinec te Cvjećari ‘Iris’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije