FOTO IZ ZRAKA Aeroklub Međimurje – panoramski letovi na staru godinu

Već dugi niz godina rukovodstvo Aerokluba ‘Međimurje’ na Staru godinu na svom letjelištu u Pribislavcu organizira susret svojih članova. Tako se na okupu bili članovi svih sekcija i generacija te nekadašnji aktivni članovi. Ove godine na druženje su im doletjeli i gosti iz susjednih aeroklubova.

Sumirajući 2017. godinu predsjednik kluba Zlatko Železnjak podsjetio je na uspješno organiziran međunarodni aeromiting, po prvi put je održan međunarodni miting zrakoplovnih modela. Aeroklub je bio domaćin nekoliko kup i liga natjecanja mladih zrakoplovnih i raketnih modelara regionalnog i državnog ranga.

Na tim natjecanjima mladi članovi kluba su po postignutim rezultatima na vrhu hrvatskog zrakoplovnog i raketnog modelarstva. Izgrađena je pista za modelarska natjecanja, oformljena modelarska radionica za mlade, nastavljena su različita obučavanje članova, ostvarena je suradnja s drugim članicama Zajednice u provođenju zimskog i ljetnog kampa za učenike osnovnih škola, svečano je obilježeno 70 godina kontinuiranog djelovanja i još mnogo toga.

Na druženju su bili Željko Medved, predsjednik županijske Zajednice tehničke kulture i predsjednik Zajednice tehničke kulture grada Čakovca Lucijan Franin. Čestitali su im na postignutim rezultatima, poželjeli mnogo uspjeha i sreće te ih pozvali na daljnju suradnju u 2018. godini.

Članovi Motorne sekcije iskoristili su za to doba godine idealno vrijeme za letenje. Od jutra do kasnog popodneva na panoramske letove vinuli su goste i članove kluba. Vidljivost je bila idealna tako da je pogled prema jugu dopirao preko Ivanščice, sjeverozapadno po Sloveniji a sjeveroistočno po Mađarskoj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije