MAŽORETKINJE KOTORIBE Druženje uz igre za kraj godine

Još nas malo dijeli do nove, 2018. godine, a kako bi u nju ušle sa svim ispunjenim ciljevima, Mažoretkinjama Kotoribe preostao je još samo jedan – veliko završno božićno druženje. Ispunile su ga u četvrtak, 28. prosinca.

Nakon naporne godine treniranja, puno nastupa, natjecanja, druženja, došao je red da se počaste. Sve to ne bi bilo moguće bez njihovih prekrasnih i vrijednih mažoretkinja iz svih sastava. Na završnom druženju podijelile su se u 3 skupine pod nazivima Đunđeki, Mrazice i Pahuljice.

Čarobna božićna kapica odlučila je u koji tim pripada svaka mažoretkinja. Odigrale su razne igre poput zagonetki, pokvarenog telefona, pantomime, pogađanja pojmova crtanjem, nošenja loptice u žlici na mažoret način i mnoge druge.

Pobjednička ekipa Đunđeki osvojila je medalje kao nagradu za prvo mjesto. Na samom kraju druženja, seniorski sastav otplesao je božićnu koreografiju, nakon čega je predsjednica Udruge Mažoretkinje Kotoribe, Tatjana Hunjadi Toplek iznenadila poklonima i uručila ih svim članicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije