Mažoret show: Mažoretkinje Kotoribe slave deseti rođendan

Mažoretkinje Kotoribe u nedjelju, 17. svibnja organiziraju jubilarni, deseti po redu Mažoret show. Ova zanimljiva i atraktivna manifestacija ispunjena ljepotom mažoret plesa i pokreta bit će održana u školskoj sportskoj dvorani u Kotoribi, a započinje u 16 sati.

Kako ove godine mažoretkinje slave 10 godina rada, prije početka programa u dvorani priredit će mimohod koji od 15:30 sati kreće ispred Knjižnice i čitaonice i kretat će se po Ulici kralja Tomislava i Alojzije Stepinca. Slijedi show program u kojem će se predstaviti mažoret timovi iz Nedelišća, Donjeg Kraljevca, Goričana, Murskog Središća, Svetog Martina na Muri i dakako Kotoribe.

Kotoripske mažoretkinje s radom su započele 2005. godine. U svojim redovima okupljaju 50-tak djevojčica i djevojaka koje vježbaju u tri dobne skupine: dječji sastav, kadetkinje i juniorke. Članice su hrvatskog Mažoret saveza i redovito se natječu na regionalnim i državnim prvenstvima na kojima postižu zavidne rezultate.

Ulaz na ovaj događaj je dobrovoljni prilog koji će biti usmjeren za daljnje aktivnosti udruge te vas pozivaju da te nedjelje zajedno s njima proslavite 10. rođendan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije