GODIŠNJA SKUPŠTINA Mažoretkinje Kotoribe su ponos mjesta

Gdje god da se pojave, svojim prepoznatljivim uniformama i ljepotom mažoret pokreta, ime svojeg mjesta promoviraju na najljepši mogući način. One su Mažoretkinje Kotoribe i u subotu, 18. veljače sastale su se na godišnjem skupu kako bi se osvrnule na rad u prošloj godini te dogovorile aktivnosti za godinu koja je počela.

Predsjednica Tanja Hunjadi Toplek na početku je pozdravila sve mažoretkinje, njihove majke i goste skupa. Tajnica Ivanka Žinić kazala je kako su lani mažoretkinje bile podijeljene u dvije skupine – kadetski i seniorski sastav koje je vodila trenerica Jelena Vojvoda uz pomoć Marte Vojvoda i Monike Mikulan.

Raduje ih što se u mjesecu listopadu upisala 21 djevojčica i sada ukupno broje 37 članica te su formirali dječji sastav. Uz sudjelovanje u svim općinskim manifestacijama i događanjima koje organiziraju kotoripske udruge, imale su nastupe u Nedelišću, Lekeniku, Donjem Mihaljevcu, Donjem Kraljevcu, Murskom Središću…

Posebno su ponosne na Mažoret show koji organiziraju već 12 godina. Svakako najveći uspjeh je odlazak na Europsko prvenstvo mažoretkinja koje se održalo u Vinkovcima. Seniorke su među najjačim timovima iz Hrvatske i Europe ekipno osvojile 10. mjesto, dok je Ema Zadravec u solu nastupu bila 12.

Upućene su zahvale donatorima kao i Općini Kotoriba koja im je izašla ususret povodom odlaska na Europsko prvenstvo i pokrila im troškove prijevoza u visini 5 tisuća kuna. U planu za ovu godinu, uz brojne nastupe, planiraju zajednički izlet te sudjelovanje na regionalnom natjecanju u Jasterbarskom na koje će otputovati kadetkinje.

Krajem prošle godine ispisale su se dvije mažoretkinje čije su mame bile članice Upravnog odbora – Sandra Šajn i Anita Zadravec pa će umjesto njih u Upravnom odboru biti Manuela Tomašić i Danijela Rodek.

Načelnik Kotoribe Ljubomir Grgec kazao je kako su one ponos Kotoribe na svojim nastupima. – Budite i dalje tako složne, družite se, a zatreba li vam kakva pomoć od strane Općine, samo se javite i rado ćemo vam pomoći- rekao je Grgec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije