VIDEO I FOTO Posljednji adventski vikend prožet druženjem građana

>> Dijeljenje hot dogova i čaja u Čakovcu (Subota, 23.12.2017.)

U sklopu čarolije Adventa, Turistička zajednica grada Čakovca organizirala je tradicionalno blagdansko druženje s građanima i posjetiteljima ove tradicionalne zimske manifestacije. A današnje vrijeme bilo je stvoreno za to, premda bi neki da se je to događalo pod snježnim pahuljama u koje bi se više uklapao prezaposleni Djed Mraz ‘kružeći’ sa slatkim zalogajima centrom grada.

Organizatori su počastili sve posjetitelje s tisuću hot dogova i toplim čajem. Glavni poslužitelji su bili gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač, njegovi zamjenici Zoran Vidović i Mario Medved, a pridružila im se domaćica nezaboravnog i neformalnog druženja s građanima, prva dama Turističkog ureda Boška Ban Vlahek.

Ovogodišnji sponzori blagdanskog druženja su Vajda d.d. Čakovec i Cro-Pek iz Čakovca.

A popodne i večer? Djed Mraz se i ove godine vraća u MURID i to na druženje i fotografiranje od 13:30 do 15:30 sati koje će se održati u zgradi Scheier u Čakovcu.

– Kako bismo svi stali na fotke koje će ‘okinuti’ Djedičin, a i MURID-ov, vjerni pomagač – vilenjak Mario Jakšić zato povedite obitelj i prijatelje i dođite šapnuti Djedici svoje želje, poručuju tete iz MURID-a te članovi LEO kluba Zrinski Čakovec.

U 18 sati bit će na Franjevačkom trgu upaljena i posljednja adventska svijeća na velikome vijencu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije