BOŽIĆNI POKLON Prikupljen novac za kupnju dječjeg gastroskopa

– Skupljena je potrebna svota novaca za kupnju dječjeg videogastroskopa. Uoči Božića i u duhu blagdanskoga raspoloženja, danas je u bolnicu od anonimnog donatora stigao potrebni preostali novčani iznos.

Ovim putem se iskreno i od srca zahvaljujemo svakom pojedincu, školama, tvrtkama, općinama, gradovima, udrugama i svima koji su na bilo koji način sudjelovali u ovoj priči sa sretnim završetkom! – objavila je Županijska bolnica Čakovec na svojem Facebook profilu.

Tu nam je radosnu vijest potvrdio i sam ravnatelj čakovečke bolnice Robert Grudić, dr.med.spec. opće kir. subspec. ortopedije i traumatologije.

– Bolnica je dobila najljepši mogući božićni poklon. Skupili smo, zahvaljući dobrim ljudima, novac za nabavu dječjeg videogastroskopa. Nabavom videogstroskopa naši će najmlađi pacijenti lakše, bolje i sigurnije bili pregledani, a samim tim i liječeni uz pomoć nove opreme.

Želim zahvaliti svima koji su se uključili u ovu akciju i onima koji su organizirali humanitarne priredbe i koncerte. Nabavkom ovog aparata uvelike će se smanjiti potreba slanja djece u Zagreb. Od srca veliko hvala svima! rekao nam je dr. Grudić.

Cijena dječjeg gastroskopa kreće se od 320 do 350 tisuća kuna, a ravnatelj nam je otkrio da je s današnjim danom prikupljeno 348 tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije