FOTO Supertalent – priredba koja raduje djecu iz Centra za odgoj i obrazovanje

Centar za odgoj i obrazovanje već devet godina obilježava Međunarodni dan osoba s invaliditetom.

– Naša svečanost ne bi bila moguća bez suradnje s lokalnim poslovnim sektorom i jedinicama lokalne samouprave te ostalim donatorima kojih ima veše do 30-ak, jer su oni svojim donacijama omogućili svečanost, a polaznicima Centra pružili jednu drukčiju edukaciju i zabavu. Hvala svima koji nam iz godine u godinu omogućujete da dostojno obilježimo ovaj važan dan, rekla je Dragica Benčik, ravnateljica COO-a.

Kao i prethodnih godina i ove je godine, u prostorijama Hotela Park u Čakovcu, u petak, 1. prosinca, COO svečano obilježila ovaj važan dan.

Središnji događaj ove svečanosti bio je izbor za Supertalent Centra 2017.

– Našim je učenicima to jedan od najdražih dana u godini – imaju vlastitu svečanu proslavu u prostoru hotela. Osmislili smo ga na drugačiji način u želji da se usmjerimo na snage i potencijal koji imaju naša djeca, a ne na slabosti.

Učenici su se tako uz pomoć svojih učitelja vrlo vrijedno pripremali za natjecanje i pokazat će nam svoje talente, poručila nam je ravnateljica, prije početka samog programa.

U programu su se izmjenjivale pjevačke izvedbe praćene s dojmljivim scenskim nastupom i kostimima, zatim su slijedile plesne te glumačke točke. Svi učenici su pokazalu svoju spremnost, točnost, izražajnost i svoj marljivi rad i trud čiji je nastup publika nagradila gromoglasnim pljeskom.

Tako su se djeca natjecala u nekoliko 3 kategorije – pjevanje (OOS i učenici od 1. do 4. razreda), pjevanje (učenici od 5. do 8. razreda) i ostali talenti (plesni, scenski i svirački nastupi).

Ukupno je nastupilo oko 60- ak izvođača čije je nastupe pratio cijenjeni žiri – Dinka Žulić, školska pedagoginja, dr. Narcisa Slugan, školska lječnica, Filipa Zubić, socijalna pedagoginja i vrsna plesačica te Mihajela i Antonija, učenice 8. razreda i prošlogodišnje pobjednice Supertalenta u pjevanju.

Nakon svih izvedenih točaka žiri je podijelio tri najbolja mjesta u svakoj od kategorija.

Na kraju programa, podijeljena su slatka iznenađenja svima koji su uložili trud da se ovaj program održi (frizerima, učiteljima) i naravno djeci čiji su nastupi očarali mnoge u publici. Druženje se nastavilo i nagon službenog programa uz pjesmu, ples, sok, kolače…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije