DV Cipelica obilježio Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, već tradicionalno djecu i djelatnike Dječjeg vrtića Cipelica posjetili su članovi Rotary kluba Čakovec. Tom prigodom sa djecom su razgovarali o njihovim aktivnostima te im uručili prigodne blagdanske poklone.

Sve vrtićke skupine matičnog objekta Cipelica pripremile su bogat program za drage goste te ih upoznale s projektima koji se provode u vrtiću. Starija skupina vrtića Cipelica, ‘Sovice’, sa svojim odgojiteljicama Marijanom Novak i Suzanom Nemet pak je posjetila učenike Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec.

Nastavak je to dugogodišnje kvalitetne suradnje dviju ustanova, ali i prilika da se djeca međusobno druže i upoznaju. Djecu je na početku druženja pozdravila ravnateljica Centra za odgoj i obrazovanje Dragica Benčik.

Najzanimljiviji dio gostovanja za djecu je bio kada su ih domaćini upoznali sa radionicom gdje učenici izrađuju predmete od gline. Osim zajedničkog obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom planira se još niz različitih zajedničkih aktivnosti dviju ustanova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije