SVETI MARTIN Zbog Martinja zatvara se cesta od groblja do crkve

Iz Turističke zajednice Sveti Martin na Muri stiže obavijest kako će u subotu, 11. studenog 2017. godine zbog proslave Martinja u Svetom Martinu na Muri, biti zatvorena županijska cesta ŽC 2003 od groblja do crkve u vremenu od 7 do 19 sati.

– Obilazak centra Svetog Martina bit će označen prometnim znakovima, na način da se kod groblja skreće u Vinogradarsku ulicu, označenim makadamskim putem dolazi se na cestu Brezovec – Toplice Sveti Martin i obrnuto, na cesti Brezovec – Toplice Sveti Martin skreće se u označeni makadamski put i izlazi se na Vinogradskoj ulici – kažu u Turističkoj zajednici.

Tog će se dana u centru mjesta održavati manfestacija Martinje u Svetom Martinu na Muri. Program započinje u 7:30 sati svetom misom i blagoslovom vina te podjelom besplatne guske, kestena i kuhanog vina.

Misno slavlje će biti i u 10:30 sati, dok u 12 sati započinje natjecanje u kuhanju Martinjskog vinskog gulaša. Tu je i svirka TS Kumovi, podjela gulaša i prezentacija proizvoda svetomartinskih OPG-ova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije