POČINJU RADOVI

VAŽNA OBAVIJEST Od 19. veljače zbog radova se zatvara dionica ceste Čakovec – Novo Selo Rok

Za vrijeme izvođenja radova, a sukladno prometnom elaboratu, bit će postavljena privremena regulacija prometa

Zbog radova na rekonstrukciji dionice ceste Čakovec – Novo Selo Rok, od ponedjeljka, 19. veljače 2024. zatvara se cijela njena dužina te se uvodi privremena regulacija prometa, do kraja prve faze radova, 1. svibnja 2024. godine.

Predstavnici izvođača radova iz TEGRA-e d.o.o. Čakovec, predstavnici investitora iz Grada Čakovca, nadzorni inženjer i predstavnik projektanta, na posljednjem radnom sastanku zaključili su kako je zbog tehnologije izvođenja radova, ekonomičnosti i kvalitete radova, ali uz najveći naglasak na sigurnosti svih sudionika u prometu, najpovoljnije rješenje u prometnom smislu potpuno zatvaranje dionice na kojoj se izvode radovi. Podsjetimo, vrijednost radova je 1.606.201,15 EUR.

Za vrijeme izvođenja radova, a sukladno prometnom elaboratu, bit će postavljena privremena regulacija prometa kojom će se vozači usmjeriti na alternativne pravce.

– Napominjemo kako radovi neće utjecati ni u jednoj svojoj fazi na pristup Gradskom groblju Čakovec sa čakovečke strane. Ovim putem mole se građani za strpljenje, razumijevanje te ih pozivamo na poštivanje privremene regulacije prometa – poručuju iz Grada Čakovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije