ŽUPANIJSKO NATJECANJE u čitanju naglas u Knjižnici ‘Nikola Zrinski’ Čakovec

Županijsko natjecanje u čitanju naglas namijenjeno je učenicima osnovnih škola od 3. do 8. razreda u Međimurskoj županiji.

Ciljevi natjecanja su poticanje i popularizacija knjige, čitanje naglas, razvijanje ljubavi prema knjizi i čitanje kao kvalitetnom načinu provođenja slobodnog vremena, unapređenje čitalačkih sposobnosti učenika, naglašavanje čitanja kao temelja cjeloživotnog obrazovanja, poticanje usmenog izražavanja i razvijanje motivacijskih sposobnosti.

Natjecanje će se održati 26. listopada 2017. godine u 12 sati u Knjižnici ‘Nikola Zrinski’ Čakovec. Mentori trebaju pripremiti natjecatelje prema uputama koje se nalaze na mrežnoj stranici.

Ispunjenu prijavnicu za Županijsko natjecanje te potpisanu izjavu o suglasnosti, koje se također nalaze na navedenoj mrežnoj stranici, potrebno je poslati najkasnije do 24. listopada 2017. godine na e-mail.

Pobjednici Županijskog natjecanja odlaze na Državno natjecanje koje se održava u Sisku 23. i 24. studoneg 2017., u organizaciji Narodne knjižnice i čitaonica Vlado Gotovac Sisak i Komisije za knjižnične usluge za djecu i mladež Hrvatskog knjižničarskog društva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije