FOTO Veliki uspjeh – zlato i srebro za Vivonu na Svjetskom prvenstvu u Rimu

Nakon kvalifikacija na Međunarodnom plesnom natjecanju, kao prvoplasirane u svojim kategorijama Plesni studio Vivona stekao je pravo sudjelovanja na Svjetskom plesnom natjecanju u Rimu. Natjecanje se održalo ovog vikenda, 21. i 22. listopada.

>>> LIJEPE VIJESTI IZ RIMA Cure iz Vivone svjetske su prvakinje!

Vivona se na natjecanju predstavila s dvije kategorije baby grupa i juniori čije su koreografije ‘Love for book’s’ i ‘Terpsihorin san’ osmislile Karmen Kovačević Jambor i Tajana Vidović.

Plesači i roditelji opremili su se majicama s prepoznatljivim hrvatskim kockicama te zastavicama jer je Vivona predstavljala Hrvatsku.

Svjetske prvakinje postale su čalnice baby grupe u sastavu: Lorena Andročec, Lana Mezga, Sara Marcuš, Barbara Novak, Nera Preksavec, Haja Rapaić, Korana Drakulić, Lea Tomašić, Nela Pavlic, Laura Karlovčec, Saša Munđar, Nela Levačić, Lea Hren, Maja Bedić, Nina Crikvenčić, Ana Vugrin i Dina Novak.

Srebro je osvojila junior grupa u sastavu: Lovro Hranilović Tarandek, Ana Novinšćak, Katarina Bartolić, Klara David, Marina Žnidarić, Hana Horvat, Antea Božić, Jelena Kovačić, Rajna Međimurec, Ella Daniels i Anja Višnić.

Zahvaljuju se Tegri, Intermegradu, Međimurskoj županiji, gradu Čakovcu, Rudi expressu te roditeljima koji su omogućili njihov odlazak u Rim.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije