u centru za kulturu

VIDEO I FOTO Plesna čarolija na Zimskoj plesnoj produkciji Vivone u Čakovcu

Zimska plesna produkcija Plesnog studija Vivona još je jednom potvrdila bogatstvo plesne scene u Čakovcu

U nedjelju, 4. veljače, Centar za kulturu u Čakovcu bio je domaćin Zimske plesne produkcije Plesnog studija Vivona. Ovo iznimno događanje okupilo je 120 talentiranih plesača iz Plesnog studija Vivona, starosti od 4 do 18 godina, koji su oduševili publiku svojim izvedbama u suvremenom i modernom plesnom stilu.

Produkcija je bila rezultat predanog rada i truda svih plesača, a publika je imala priliku svjedočiti najnovijim koreografijama koje su odisale kreativnošću i strašću prema plesu. Plesači su svojim izražajem i energijom prenijeli emocije na gledatelje, stvarajući nezaboravan doživljaj.

U završnoj koreografiji, svi plesači, bez obzira na uzrast, zajedno su stupili na scenu pod vodstvom njihove predane trenerice Karmen Kovačević Jambor. Ovaj zajednički nastup bio je vrhunac večeri, označavajući snagu zajedništva i suradnje unutar Plesnog studija Vivona.

Zimska plesna produkcija Plesnog studija Vivona još je jednom potvrdila bogatstvo plesne scene u Čakovcu te pridonijela širenju ljubavi prema umjetnosti plesa u zajednici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije