STALA UZ SEVERINU

MARIJA ZADRAVEC PROZVALA MOLITELJE ‘Umjesto da klečite usrećite nekog, posjetite starije ljude koji nemaju nikoga’

'Dosta je da porezni obveznici plaćaju policiju koja vas čuva po trgovima' - poručila je poznata glumica

Poznato je da svake prve subote u mjesecu muškarci u hrvatskim gradovima mole krunicu. Nakane u molitvi krunice ekipe okupljene u inicijativi “Muževni budite” i ove subote su iste, a to je da muškarci postanu duhovni autoriteti, za život u predbračnoj čistoći, za čednost u odijevanju te za prestanak pobačaja.

Uz to, moli se i za domovinu, mir i obraćenje hrvatskog naroda te za prestanak bogopsovke, navode organizatori. Molitelji koji kleče izazivaju nezadovoljstvo dijela javnosti. Nedavno ih je prozvala poznata pjevačica Severina, a to je učinila i naša poznata glumica u filmovima za odrasle Marija Zadravec (Sweet Mery) iz Pribislavca.

-Polovica ljudi koji podržavaju te klečavce zapravo ni ne zna za što se mole, za što kleče. Tek kad shvate što ovi glume po trgovima, više im nisu toliko dragi. E pa dragi klečavci, bolje bi Vam bilo da to vrijeme koje klečite odete usrećit nekog, starije ljude, koji nemaju nikog svog i kojima puno znači kad netko priča s njima, domove… A ne da porezni obveznici plaćaju policiju koja vas čuva po trgovima, koje ste počeli zagrađivat ko da su vaši. Svaka čast Severini i djevojkama, ženama poput nje – napisala je u objavi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije