PODRUŽNICU UMIROVLJENIKA DOMAŠINEC organizirala je izložbu fotografija

U nedjelju, 1. listopada 2017. godine. u organizaciji Matice umirovljenika Međimurske Županije Podružnice Domašinec organizirana je izložba fotografija pod nazivom ‘Izložba slika sa izleta,sportskih druženja i hodočašća’ u sklopu programa i raspisanog natječaja od strane Općine Domašinec.

Zbog svojih aktivnosti Podružnicu umirovljenika Domašinec, mogu slobodno to tako kazati, možemo svrstati u jednu od najaktivnijih podružnica u Medimurskoj županiji, a u glavnom smo sva događanja zabilježili fotografijom.

Na fotografija se nalazi sve čime su se kao umirovljenici bavili, izleti i posjeti raznim mjestima diljem Republike Hrvatske pa i van naših granica, zatim su tu zajednička druženja, sportska natjecanja i rekreacija, hodočašća, zdravstveni turizam (posjeta toplicama),humanitarne akcije, briga za nemoćne članove naše Podružnice, zaštita okoliša i druge ne manje vrijedne aktivnosti.

Sve ove aktivnosti kroz ove godine popraćene su fotografijama.

Živimo u digitalno doba i klasična fotografija u smislu razvijanja filma i izrade fotografija polako odlazi u povijest. Koliko je napredak u tome smislu pozitivan, toliko ima i negativnu posljedicu, a to je da samo fotografiramo, pohranjujemo na kartice ili računalo, a fotografiju na kraju ne izradimo.

Ono što je najgore u tome svemu, bez obzira na tehniku kojom raspolažemo, mogućnost kvara ili nehotično brisanje podataka donosi to da na kraju od svega nemamo ništa. Tako i dio našeg života koji smo zabilježili fotoaparatom nestaje.

Ovim programom želimo pokazati fotografijama gdje smo bili, čime smo se bavili, što smo radili i posjetili se na lijepa zajednička druženja, a vidjeti na fotografijama i one koji nisu više sa nama.

Ono što izložbu čini posebno lijepom su fotografije sa proslave 50. obljetnice bračne zajednice naših umirovljenika. Kad gledate fotografiju nije potrebno puno riječi ni govorancije jer fotografija sve govori sama za sebe.

Ova izložba fotografija je samo podsjetnik na sve lijepe trenutke koje su proveli zajedno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije