UZ DAN ŽENA U GORIČANU

FOTO Izložba u Goričanu: Ljuščijem se stvaraju čuda, ali se čuva i baština

USR 'Sport za sve' je u Goričanu povodom Dana žena svojim sumještanima priredila izložbu 'Kaj moremo naprajti od ljuščija' i kratku priredbu.

Predivne rukotvorine i baština bile su izložene na izložbi koju je biranim riječima otvorio Mario Moharić, načelnik Općine Goričana, a u ime međimurskog župana i Županije nazočne je pozdravio zamjenik župana Josip Grivec posebno istaknuvši:

– Čestitam i zahvaljujem vam što njegujete i promovirate našu baštinu i naše korijene ovim predivnim rukotvorinama, a uz Dan žena vam drage žene želim da vam svaki dan bude sretan, pun poštovanja i ljubavi, jer to itekako zaslužujete! – poručio je Grivec.

Vrsni organizator i pregalac Zvonimir Lepoglavec je svima zahvalio na dolasku te nadahnuto vodio otvaranje priredbe U programu su nastupili KUD Goričan, Julija Matić, prateći se na gitari, Mario Mustač s prekrasnom pjesmom posvečenom majci, umirovljenice Općine Nedelišće, OŠ Goričan, a župnik vlč. Josip Drvoderić je govorio o rukama kao vrijednom alatu te odrecitirao pjesmu posvećenu rukama. Bilo je to još  jedno lijepo goričko druženje i prezentacija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije