UGOVOR O PARTNERSTVU Potpisali Potepuh & Međimursko veleučilište

Dekanica Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, Nevenka Breslauer i direktor Potepuha, Nikola Balent potpisali su danas jednogodišnji ugovor o službenom partnerstvu Međimurskog veleučilišta i Međimurske studentske mreže s ciljem ujedinjavanja domaćih i internacionalnih studenata na području Međimurske županija i grada Čakovca kroz kulturne događaje, izlete te kroz organizaciju zabavnih aktivnosti tijekom cijele godine.

Dekanica je istaknula kako joj je drago što su bivši studenti proaktivni te sami pokreću svoj posao, a to će moći i pokazati na ‘Danima karijere’ u ponedjeljak, 2. listopada, 2017. godine.

‘Studenti će imati priliku upoznati bivše studente Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, koji su se po završetku studija izvrsno snašli na tržištu rada, te se uspješno zaposlili u struci, osnovali vlastita poduzeća ili pak nastavili školovanje u Hrvatskoj ili inozemstvu.’

Cilj Međimurske Studentske Mreže: Stvoriti od Čakovca studentski grad koji će živjeti 7 dana tjedno, a ne samo vikendima. Povezati se s obrazovnim ustanovama koje će znati prepoznati projekt ‘Studentski život Međimurja’. Već na početku kalendarske godine pružiti ćemo pridošlim studentima toplu dobrodošlicu u kojoj ćemo djelovati kao jedna velika obitelj.

Organizirati ćemo razgled grada, pakete dobrodošlice s kartom Čakovca i cijeloga Međimurja, voditi na izlete da upoznaju pobliže najljepšu županiju Hrvatske, napraviti raspored događanja za cijeli semestar u kojem će biti involvirane sportske igre, roštiljade, zabavna druženje unutar i izvan fakulteta, kulturne događaje, humanitarne akcije, studentske partyje.

Utorak i srijeda biti će specijalni dani u kojem će grad živjeti s studentima. Vikendima će biti organizirani izleti te edukacijska okupljanja. Još puno, puno toga biti će na rasporedu, stoga poručujemo svim studentima ‘ne oklijevajte, već dođite studirati u Čakovec, grad koji će studentski disati zajedno s Potepuh organizacijo’!

Neki od događaja koje će organizirati kroz cijelu jesen i zimu su: Tjedan dobrodošlice – upoznavanje studenata s gradom i međusobno druženje jedni s drugima. Kompić System – popularni sistem za detaljno upoznavanje grada studenta i jednog kompića koji će ga dočekati i pokazati mu sve što treba.

Upoznavanje – Prezentacija na veleučilištu zabavnog karaktera gdje će moći upoznati povijest te planove za budućnost Međimurskog veleučilišta. Izleti – Posjete atrakcijama u Hrvatskoj te organizirano druženje s studentima iz Slovenije i Češke. Edukacijski (posjet GNK Dinamu i te uspješnoj tvrtki Podravka). Karaoke, Večernji izlasci, Filmske večeri, Fitness tjedan.

Zajedničke večere – roštiljanje, kuhanje, deserti. Postani na jedan dan farmer – događaj na kojem ćemo upoznati bolje Međimurje i Međimurske vrijedne ljude. Kvizovi, Socijalni tjedan, Natjecanja u različitim kategorijama.

SVE STUDENTE POZIVAJU DA SE PRIKLJUČE MEĐIMURSKOJ STUDENTSKOJ MREŽI kroz web stranicu, kroz Facebook stranicu i Facebook grupu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije