FOTO Ljepota pokreta, stila i dizajna pred punim gledalištem

>> Smotra mažoretkinja u Svetom Martinu na Muri – Mi smo djeca sreće (Nedjelja, 24.9.2017.)

Više od 200 mažoretkinja u nedjelju je sudjelovalo na tradicionalnoj, sada već 9. smotri mažoretkinja koju pod nazivom Mi smo djeca sreće, koju odlično organizira HKUU Sveti Martin iz Svetog Martina na Muri, skupa s Turističkom zajednicom, Općinom i LifeClass Terme Sveti Martin.

Ljepotu pokreta, stila, dizajna, radovanja, sreće i drugih obilježja zdravog tijela i promišljanja promatrao je i toliki broj posjetitelja, te je sportska dvorana bila kao pčelinja košnica.

Posebno pripremljen program predstavile su: Svetomartinske mažoretkinje, te mažoretkinje iz Murskog Središća, Domašinca, Čakovca, Nedelišća, Štrigove, Goričana, Selnice, Kotoribe i Svete Nedjelje.

Sve njih srdačno je pozdravio općinski načelnik, ujedno i predsjednik HKUU-a i Organizacijskog odbora, ali i stvoritelj i kreator ovog projekta prof. Dražen Crnčec, koji je priredbu i otvorio te na kraju podijelio priznanja i zahvalnice.

Crnčec i Stanka Kutnjak, smatraju kako broj posjetitelja pokazuje da interes za ovakvu vrstu priredbe postoji te će se ona i dalje održavati, sljedeća će biti jubilarna 10. po redu, a to je lijepa stvar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije