ŠPANCIRFEST NEDJELJA Božo Vrećo, The Swan Gods, Il Grande Piano i još puno toga!

Idemo dalje! Špancirfest u nedjelju donosi novo bogatstvo programa. Neki od uličnih izvođača su danas posljednji put ovdje pa je danas zadnji dan da ih uhvatite.

No krenimo od koncerata. Kod Vile Bedeković dolazi princ sevdaha Božo Vrećo, mnogi s nestrpljenjem očekuju nastup ovog ekstravagantnog umjetnika. Koncert počinje u 21 sati.

Na Stančiću Nipplepeople sviraju u 20 sati, a Gretta u 21:30.

U Kraljevskoj zoni danas su zvijezde večeri Queen Real Tribute band, koji sviraju od 21:30. Prije njih, u 19:30 počinju domaći Fajrunt pa onda dalje zagrajava DJ KAY ZRILL, a nakon queenovaca stage preuzimaju DJ ALLEGRA & DJ KAY ZRILL.

Na Korzu nas u 20 sati očekuje nastup Soul Sisters.

Srce i duša Špancirfsta su ulični programi.

Danas je zadnji dan da pogledate Druckluft Orchester i Les Phalenes.

Jučer su oduševili Kraken Orchestra, danas nastavljaju.

Ulik Mecanocomic show je gotov, ali od danas u igru ulaze The Swan Gods i Il Grande Piano.

Sve do subote na Kapucinskom trgu čeka vas rapsodično iskustvo pod nazivom Miracoco skupine Architects of Air. Danas rade ujutro od 10 do 12 i poslijepodne od 17 do 22.

Navečer će Korzo opet svojim vizualima oplemeni La Luz Visuals.

A djecu u Parku kreative i danas čeka niz sadržaja. Tu je Slamonija, (S)likovna radionica, Lutkarski špancirung, Makeover!, Klikerovi mali dizajneri, Zagonetno drvo i predstava ‘Puž muž’, koja igra u 19 sati.

Vindiland je danas otvoren cijeloga dana, od 10 do 20 sati, a u Kraljevskoj zoni je Špancirfest Playground, otvoren od 10 do 19 sati.

Još detaljniji program čeka vas ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije