3, 2, 1 KRENI! Pogledajte što vas čeka prvog dana Špancirfesta!

Dočekali smo i taj dan. Pred nama je deset dana odličnog uličnog, glazbenog, umjetničkog i inog programa. Prvo ono najvažnije, ulični program!

Kako biste saznali više o izvođačima, kliknite na istaknuto ime izvođača.

Ulični program

Prvog dana na ulicama Varaždin srest ćemo svestranog performera Ulika Mecanocomika koji će svoj program započeti u 17 sati na Korzu.

Na Franjevačkom trgu čeka vas, od 17 sati i 30 minuta, Druckluft orchestra.

U 18 sati s Franjevačkog će trga krenuti bijeli leptiri imena Les Phalenes.

Ulični program tu, naravno, nije iscrpljen, već će vas na svakom koraku dočekati naši glazbenici – heroji ulica.

Glazbeni program

Ni glazbeni program neće razočarati! Na Korzu će u 18 sati pozornicu zagrijati Društvo naša djeca ‘Varaždin’, a u 20 sati nastupa bend Nola.

Na Trgu Miljenka Stančića u 21 sat nastupit će Marko Louis.

A ljubitelji klapa na svoje će doći kod Vile Bedeković gdje će s početkom u 21 sat nastupiti klape Maslina i Contra te njihov gost Hari Rončević.

Kraljevska zona

Ponuda Kraljevske zone i više je no bogata, no ono što možemo istaknuti svakako je Neven Stipčić trio koji će vas zabavljati od 17 sati na fun&food stageu.

U 20 sati, u Špancirfest clubu Kraljevske zone, zasvirat će JamIt, nakon njih, u 21 sat, čeka vas Dj Kay Zrill, od 22 sata na istoj pozornici je Dino Dvornik official tribute band, a dan će u Kraljevskoj zoni zatvoriti Dj Allegra i Dj Kay Zrill, od ponoći pa do 4 sata ujutro.

Park kreative

Oni koji još uvijek žive djetinjstvo, ostvarenje svojh snova pronaći će u Parku kreative, a ponuda aktivnosti je uistinu raznovrsna.

Uživajte u Špancirfestu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije