VIDEO Dinki Vojvoda drugo mjesto na natječaju Face Awards Croatia

Ove je godine po 2. put organiziran Face Awards Croatia u kojem je sudjelovala Međimurka Dinka Vojvoda. Face Awards Hrvatska izabire najbolje i najinovativnije makeup artiste, a svojom odličnom transformacijom u podvodno biće ušla je među TOP 5.

Na kraju je osvojila odlično drugo mjesto i samo malo je nedostajalo da postane pobjednica. Ovogodišnja pobjednica i nositeljica titule ‘Hrvatskog Beauty Vloggera Godine’ je Barbara Tomas.

Dinka Vojvoda je dvadesettrogodišnjakinja iz Pribislavca. Srednju školu završila je Gimnaziju Josipa Slavenskog Čakovec, a sada je redovna studentica diplomskig studija Međunarodnog poslovanja na engleskom jeziku na Ekonomskom fakultetu u Rijeci. Radi kao Freelance Makeup Artist, tj. vizažist, a prije je radila za brendove Guerlain i Diego Dalla Palma kao promotor i vizažist.

– Na NYX Face Awards sam se prijavila kako bih unaprijedila svoje vještine te ispitala granice svojih mogućnosti – rekla je Dinka koja ne krije zadovoljstvo i ponos osvojenim drugim mjestom.

U videu pogledajte njezinu transformaciju u podvodno biće:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije