VIDEO Međimurka Carla Belovari snimila spot za pjesmu ‘Melodija’

Carla Belovari, Međimurka iz Svete Marije koja je svoje glasovne sposobnosti pokazala u showu ‘Hrvatska traži zvijezdu’, javnosti je predstavila video spot za pjesmu ‘Melodija’.

– Iznimno sam ponosna što mi na njoj gostuje moj dragi prijatelj i jedan od najvećih muzičara koje sam ikad čula – Matija Dedić. Matija, ne samo da si prekrasna osoba, već si i ovoj meni jako važnoj pjesmi dao poseban sjaj i zato ti se želim ovim putem još jednom zahvaliti od srca! – kaže Carla.

Osim njega, svirali su Alen Svetoprstić, Milo Stavros, Gojko Tomljanović i njezin dugogodišnji prijatelj Mark Silver.

– Zahvaliti se želim i svojim prekrasnim prijateljima i suradnicima koji su pomogli u realizaciji swaga – to su Tallileo MakeUp, Barbara Repe & Iva Bakmaz i naravno eNVy room – Croatian fashion brand (styling), redatelj Josip Ninković (brutalica kadrovi) i Ivana Lulić te cijeli Dallas Records (official page).

Sve u svemu, svi koji me poznaju znaju o čemu se radi u ovoj pjesmi i koliko mi je bitna u svakom smislu – i duševno i glazbeno. Hvala svima koji su uz mene i slušaju moje pjesme. Nadam se da će vam i ova pjesma donjeti djelić svijetla koje nosim u sebi (a nosite i vi) – poručuje Carla.

Dodajmo da je spot sniman u njezinom dragom Međimurju, točnije u Svetoj Mariji ispred i kod kuće njezine bake Jelene.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije