ČAKOVEC Dežurna ambulanta za vikende i blagdane na novoj lokaciji

Dom zdravlja Čakovec obavještava osiguranike na području Međimurske županije o preseljenju Punkta posebnog dežurstva za obavljanje primarne zdravstvene zaštite u djelatnosti opće/obiteljske medicine vikendima i blagdanima na novu adresu.

Nova lokacija Punkta posebnog dežurstva bit će organizirana u Domu zdravlja Čakovec na adresi I. G. Kovačića 1e, (prizemlju Paviljona br. 3 koji se nalazi u kompleksu Županijske bolnice Čakovec) i započinje s radom 20. svibnja 2017. godine.

Rad u punktu posebnog dežurstva na novoj adresi biti će organiziran: subotom od 14 sati do 20 sati te nedjeljom ili blagdanom od 8 sati do 20 sati.

– Smatramo da je ovakvo preseljenje na novu lokaciju od velikog značaja za osiguranike na području Međimurske županije, jer se tako ostvaruje pravo na brži, bolji i sveobuhvatniji pristup u pružanju zdravstvene zaštite, posebice ako se ima na umu blizina laboratorija, blizina anesteziologa u slučaju potrebe za reanimacijom, blizina Hitnog bolničkog prijema i Odjela pedijatrije u Županijskoj bolnici Čakovec, te se ujedno omogućava invalidnim osobama adekvatan prilaz u dežurnu ambulantu – kaže ravnatelj Branko Vrčić, dr.med. spec.anest. i intenz.med.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije