DANI ŽUPANIJE uz Poslovni uzlet i završni Pub Quiz

Projekt Poslovnog dnevnika koji je pokrenut početkom 2014. godine u suradnji s partnerima te gradovima i županijama diljem Republike Hrvatske – Poslovni uzlet početkom svibnja odlučio je kao svoju novu destinaciju održavanja odabrati upravo Međimurje.

Stoga nas sutra, u srijedu, 3. svibnja 2017. godine očekuje Poslovni uzlet Međimurske županije. Primarni cilj je promicanje malog i srednjeg poduzetništva, uz besplatne radionice, edukacije i panel diskusije koje zaintrigiraju sve sudionike, a održat će ovog puta u Murskom Središću s početkom u 10 sati u Pansionu Ilonka.

Ujedno će se u okviru obilježavanja Dana Međimurske županije u19sati u Caffe bar-u “South” na čakovečkom jugu održati posljednji u nizu Pub Quiz-ova “Međimurje”uz voditelja Krešimira Biškupa.

Različita tematika vezana uz sport, kulturu i glazbu Međimurja obilježit će posljednje, no i posebno izdanje Pub Quiz-a koji je vezan uz Dane Međimurske županije. Još uvijek su prijave u tijeku, a za Vas je osigurano bezbroj vrhunskih pitanja, zanimljivih i bogatih nagrada te zanimljivo večernje druženje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije