VIDEO Bojan kao Zorica ‘Ti nisi normalan! Kako možeš ovako pivat?’

Bojan Jambrošić u osmoj epizodi najzabavnijeg i najgledanijeg showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ transformirao se u Zoricu Kondžu.

Iako je to samo po sebi već težak zadatak Bojanu se dodatno otežalo obzirom na to da je upravo Zorica bila četvrta članica žirija.Tijekom cijelog Bojanovog nastupa Zorica se osmjehivala, a odmah po završetku prva je odlučila prokomentirati.

”Moram ti reći da ti nisi normalan! Kako možeš ovako pivat?”, rekla je oduševljeno.”Ja sam još u šoku. Kapa doli. Svaka ti čast”, rekla je Zorica koja je pohvalila kompletan Bojanov izgled.

Njemu je laknulo jer je do tada bio prilično ozbiljan.”Ja sam još u šoku. Kapa doli. Svaka ti čast”, rekla je Zorica koja je pohvalila kompletan Bojanov izgled. Njemu je laknulo jer je do tada bio prilično ozbiljan.

Bojan je kroz svoju karijeru profesionalnog pjevača jednom imao priliku pjevati sa Zoricom Kondžom. Priznaje kako je tada imao veliku tremu, no srećom do večeras je nestala. Bojan je osvojio treće mjesto i u idućoj emisiji bit će Prince. U večerašnjoj emisiji pobijedila je Nives Celzijus koja je izvela pjesmu ”The Fox” norveškog sastava Ylvis.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije