FOTO Održana izvještajna skupština Pjevačkog zbora Grada Preloga

Pjevački zbor Grada Preloga održao je u četvrtak, 23. ožujka, svoju godišnju izvještajnu skupštinu. Vodila ju je predsjednica Lidija Vidović- Zvonar. Tijekom skupštine, iznesena su i jednoglasno prihvaćena izvješća o radu zbora predsjednice Lidije Vidović-Zvonar, izvješće o radu zbora stručne voditeljice zbora, profesorice Ljubice Crnčec te financijsko izvješće koje je podnijela blagajnica Renata Božek.

Izvješće Nadzornog odbora podnijela je Anica Naranđa. Tijekom skupštine, kratkom analizom rada zaključeno je da je u 2016. godini uspješno odrađeno petnaestak nastupa, od toga 3 velika projekta, na koje su članice zbora izuzetno ponosne, javlja prelog.hr.

Koncert ‘Prelog svojim ženama’ postao je centralna manifestacija obilježavanja Međunarodnog Dana žena u Prelogu, a liturgijskim pjevanjem u zagrebačkoj prvostolnici u sklopu Međimurskog proščenja i nastupom na Božićnom koncertu u Straussovoj dvorani Kursalona u Beču, uz vrhunske glazbene profesionalce, zbor je pokazao svoju kvalitetu i mogućnosti da prihvati nove izazove.

Uz članice zbora, na skupštini su bili prisutni i uzvanici koji su sa zanimanjem pratili tijek skupštine i izvješća. Među uzvanicima bio je i gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, vijećnik Gradskog vijeća Đuro Ujlaki, predstavnici prijateljskih udruga te predstavnici poslovnih subjekata koji prate i pomažu u radu zbora od samog početka.

Gradonačelnik Ljubomir Kolarek istaknuo je vidljiv napredak u kvaliteti zbora, profesorica Marija Vuk iznijela je vrlo zanimljive ideje za daljnju suradnju na zajedničkim projektima. Na kraju skupštine podijeljene su zahvalnice donatorima, uz iskrenu zahvalnost što prate i potpomažu rad i djelovanje Pjevačkog zbora Grada Preloga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije