STUDENTI IZ MEĐIMURJA s novim vodstvom u nove aktivnosti

Udruga studenata Međimurja u Zagrebu okuplja međimurske, ali i sve ostale studente koji im se žele pridružiti. Vodstvo Udruge uvijek sprema nove aktivnosti kako bi se studenti što više družili, upoznavali, ali i stekli neka za budući život važna iskustva.

Krajem 2016. godine, održana je Skupština Udruge studenata Međimurja na kojoj je izabrano novo vodstvo Udruge. Na čelu s novom predsjednicom Elenom Ružić, predsjedništvo čine Matko Lovrec (potpredsjednik), Iva Ivković, Matija Košak, Ines Mošmondor, Tajana Pavlic, Roberto Skoliber, Magdalena Trstenjak i Ana Zrna, a za tajnicu Udruge izabrana je Tihana Srpak.


Oni nisu dugo čekali, zavrnuli su rukave i već ostvarili neke od zacrtanih planova. 23. prosinca sudjelovali su na Sajmu dobrote u Gimnaziji Josipa Slavenskog Čakovec. Tamo su kao predstavnici Udruge spremno odgovarali na sva pitanja maturanata i barem dijelom im približili studentski život u koji će uskoro zakoračiti.

Istoga dana posjetili su nekoliko međimurskih obitelji te im uručili prigodne poklone za Božić, nastojeći im uljepšati predstojeće dane. Ta akcija ove je godine održana u suradnji s Gradskim društvom Crvenoga križa Čakovec. Ovim putem USM zahvaljuje i njima.

Taj ispunjen dan zaokružili su navečer s Božićnim partyjem Udruge studenata Međimurja, održanim u prepunom Cafe baru Arcus u Čakovcu. Na fešti su se okupili brojni članovi Udruge, studenti iz drugih gradova te ostali mladi Međimurci. Odlično su se zabavili i tako započeli svoje božićne praznike na najbolji mogući način.

Nakon male zimske pauze, praznika i ispitnih rokova, pred studentima u Zagrebu je najiščekivaniji proljetni događaj – Međimurska fešta! Ove godine fešta će se održati 3. ožujka u poznatom zagrebačkom Clubu Roko, a studente će zabavljati Taburaški sastav Lajk.

Udruga studenata Međimurja poziva sve studente i one koji se tako osjećaju da se ponovno okupe na Međimurskoj fešti, zajedno se provesele nakon napornih ispitnih rokova i spremno dočekaju novi semestar!

Više informacija o Međimurskoj fešti saznajte na Facebook događaju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije