OLDTAJMERI Vrijedni čuvari i snažni promotori auto i moto tehnike

Najbolji i najbrojniji hrvatski Oldtimer klub, a to je OTK ‘Međimurje’, održao je svoju 19. redovnu skupštinu, a na njoj je Izvješće o minulom radu podnio predsjednik Franjo Belović, koji je 2016. godinu označio posebno značajnom za sve članove ovog velikog i vrijednog društva,čuvara i promotora auto i motorističke te druge baštine.

Naime, minule godine klub je u Mihovljanu dobio vlastite prostorije i tamo smjestio svoju dokumentaciju, arhivu, odlikovanja i priznanja te pronašao prostore za održavanje sastanaka i uredovanja.

Klub je u potpunosti ispunio svoj prošlogodišnji Plan i program rada koji je obilovao nizom panoramskih vožnji, izložbi i susreta, a kruna svega bila je izložba povijesnih oldtimer vozila na zagrebačkom Jelačićevom trgu.

Sličan broj i program aktivnosti predstavljen je za 2017. godinu, a prvi nastupi biti će na Josipovo 16. ožujka u Štrigovi te blagoslovom vozila i vozača na Uskrsni ponedjeljak 17. travnja u Svetom Martinu na Muri.

Dragutin Barlek, Radovan Radiković, Josip Merlak, te Bernarda i Benjamim Perčić sudjelovali su na najviše događaja u prošloj godinu, diljem Domovine te nekoliko država.

Na kraju skupštine koja je održana u središćanskom motelu ‘Ilonka’, podijeljene su zahvalnice i priznanja zaslužnim članovima i podupirateljima kluba, a događaj je završen druženjem sudionika uz vlastiti ‘Oldtimer band’ i željama da ova godina bude cestovno sigurna i dobra za sve članove koji će oldtimer vozila predstavljati diljem Hrvatske i Europe. Uvijek aktivan i drag sa svima Valentin Kocijan, ženski dio oldtajmerista obradovao je buketom cvijeća, na čemu su mu one više nego srdačno zahvalile.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije