DVD GORNJI KRALJEVEC Žene društvo boljim čine i krase

Svoju redovitu Godišnju izbornu skupštinu održao je DVD Gornji Kraljevec, a skupština je posebna bila iz razloga što je na njoj sudjelovala prošle godine oformljena B ženska ekipa i to prvi put u 84. godišnjem postojanju ovog društva.

Novi mandati povjereni su dosadašnjim čelnicima, Nenadu Srpak predsjedniku, Ivanu Srpaku zapovjedniku i Mileni Granatir tajnici. U Upravni odbor izabrane su Biserka Srniščak, Jasmina Posavec i Milena Granatir.

Za 50 godina članstva i rada u društvu nagrađeni su Vladimir Mađarić i Ivan Lukačić, za 20 godina Damir Medved, a Diplome za uspješan tečaj vatrogasca primile su Biserka Strniščak i Milena Granatir, koje su ujedno i prve ženske članice DVD Gornji Kraljevec.

Sva mladež dobila je pohvale za svoj rad i doprinos. Načelnik Općine Vratišinec, Zdravko Mlinarić u svom nagovoru posebno je pozdravio i pohvalio uključivanje žena i djevojačke mladeži u rad društva. Društvo će u ovoj godini nastojati omasoviti članstvo, te posebno raditi s mladima i uključiti se u aktivnosti općine i naselja.

Mlinariću su se pridružili, hvaleći ženski dio društva Mladen Kanižaj iz VZMŽ, Mihael Grbavec iz VZP i Štefanija Jambrošić u ime VMO Gornji Kraljevec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije