FOTO Zimska plesna produkcija Vivone

Pred prepunim gledalištem u čakovečkom Centru za kulturu Plesni studio Vivona izveo je najnovija koreografska umijeća sa 130 plesača i plesačica. Predstavili su se oni najmlađi od 3,5 godine pa do tehnički potkovanih starijih punoljetnih plesača.

Publika je imala priliku uživati u koreogeafijama grupa (početnika, drugog, trećeg, četvrtog i petog stupnja, te juniora i master). Šansu su dobile i one malo spretnije i ustrajnije pa su se u solo izvedbi predstavile Sasha Goričanec, duo Rajna Međimurec i Anja Višnjić te trio (Željka Vincetić, Nika Varga i Nela Pečarko).

Koreografije su osmislile Karmen Kovačević Jambor, Petra Kovač, Ivana Pečarko i Tajana Vidović.

Program je odlično vodila Lea Goričanec, a tekst je oblikovala učiteljica Tihana Preksavec iz III. osnovne škole Čakovec. U organizaciji su pomogli: Renato Katanec, Dubravko Costa Balent, Studio P, Robert i Karlo Jambor te djelatnici Centra za kulturu.

Vivona je još jednom pokazala zavidan nivo iz područja plesne umjetnosti koji će imati priliku pokazati na velikim domaćim i inozemnim natjecanjima, državnim susretima, festivalima te mnogobrojnim gostovanjima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije