Izašao deseti, jubilarni broj bolničkog časopisa Izvor

Doktorica Andreja Marić, specijalistica interne medicine, uredila je, u suradnji s kolegama i deseti , jubilarni broj časopisa Županijske bolnice Čakovec pod nazivom ‘Izvor’. Riječ je o publikaciji pisanoj jednostavno, ali stručno, u korak s najsuvremenijim saznanjima iz medicine.

– Svih devet dosadašnjih brojeva pronašlo j e put do čitatelja, kazala je Andreja Marić, dr. med., ljudi su zadovoljni i žele da nastavim s časopisom, dok pak je naša težnja da bolesnicima, osim svakodnevne skrbi, pružimo još više. Želimo da to bude projekt koji će trajati godinama i biti jedan vid komunikacije i edukacije naših ljudi. U 10. izdanju koje je svjetlo dana ugledalo krajem prosinca prošle godine uvršteni su prilozi o pretilosti djece,bolesti štitnjače, staračkoj dalekovidnosti, poremećajima disanja u spavanju, abnormalnim stanicama u PAPA testu, svjetskom danu šećerne bolesti, a uz prilog o 60. obljetnici rada Medicinsko biokemijskog laboratorija tu je i zanimljiv i koristan Vodič za bolesnike.

Časopis izlazi dva puta godišnje i besplatno se distribuira u bolnici, po odjelima te čekaonicama poliklinika, a prethodnih devet brojeva mogu se pronaći i na internetskim stranicama ŽB Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije