U duhu blagdana: Božićna instalacija u Nedelišću mami poglede

Mjesec prosinac je naprosto čaroban. Ulicama se širi miris kuhanog vina, čaja, božićne delicije tih dana imaju poseban okus, a među ljudima se širi ljubav i zajedništvo.

Mjesec je to kojeg smo i mi odlučili dostojanstveno dočekati. Tjedan dana radilo se na uređenju dvorišta ispred Turističkog ureda kako bi razveselili sve prolaznike, kako mještane tako i one koju samo prođu Nedelišćem. Najfrekventnija pozicija u Nedelišću tako je postala mirno, svečano i toplo mjesto koje zrači pravim Božićnim duhom.

Zajedništvo je bilo ključno u ovom projektu pa valja zahvaliti i spomenuti sve koji su sudjelovali u ovom uređenju. Prije svega tu je bila potrebna dobra ideja za koju je zaslužna zamjenica predsjednika Turističke zajednice, Ivanka Novak. Uz malo brainstorminga i kreativne ruke Karoline Trojnar ideja je krenula u nešto teži izazov, realizaciju.

Kao i uvijek, potrebna je bila i fizička pomoć, pa je C-Lab kao sponzor ‘posudio’ svoje najsnažnije muškarce koji su zajedno s predsjednikom KUU Seljačka Sloga Ivanom Trojnarom sve već započeto priveli kraju. Za prekrasne ručno napravljene ukrase koji krase borove, zaslužne su tete i njihovi mali pomoćnici iz Dječjeg vrtića Zvončić, a instalacija malog Isusa u jaslicama je remek djelo Veljka Posavca.

Turistička zajednica općine Nedelišće ovim se putem zahvaljuje svima koji doprinose svojim radom i trudom svim događanjima u općini Nedelišće, te vas ujedno pozivaju na božićno druženje koje će se održati od 21. do 23. prosinca u prostoru bivšeg NM-a od 17 do 20 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije