Ne opirite se, dođite na Tjedan restorana u Terbotz

Tjedan restorana je u Hrvatskoj poprimio epitet svojevrsnog gurmanskog pokreta, no nakon sedam uspješnih godina publika mu s pravom daje na značaju i koristi priliku za malo oduška uz birane menije.

Od 7. do 16. listopada nemojte propustiti osmi Tjedan restorana u Terbotzu u Železnoj Gori, jer to je najukusniji tjedan u godini, a rezervaciju u terminu ručka ili večere – obavite već sada.

Terbotz će ponuditi po tri predjela, glavna jela i deserta pa ćete tako za uvod moći birati između juhe od buče s popečenim bučnim košticama ili bistru juhu s domaćom tjesteninom, potom terinu od pileće jetre na slatko kiselom umakom od aronije i vankušeke punjene skutom i smokvom s umakom od buče i rajčice.

Odabir između tri glavna jela neće biti jednostavan, jer na kušanje pozivaju i piletina, i svinjetina, i divljač.

U ponudi će biti pileća rolica punjena pečenom paprikom, pesto, vangalovci, umak od sira, svježe povrće, zatim svinjski lungić s umakom od oraha i kestena, popečeni špek, pire od krumpira, sezonska salata te gulaš od divljači, njoki od buče i salatica.

Zaključne slastice onako kako ih Terbotz zamišlja kombinacija su tradicije i modernog. Nude se slatki žličnjaci od sira s umakom od višnje, potom pita od grisa, šljive i mrvica, sladoled od sira i maka te kao treći – sladoled od mente s ribizlom i vrućim voćnim preljevom.

Slijedi od tri jela stoji 100 kuna, a rezervacija stoji samo jedan telefonski poziv na broj 040/857-444.

Najnovije