iznenadite svoje nepce

TJEDAN RESTORANA Restoran ‘Terbotz’: Što god odaberete, sigurni smo da nećete pogriješiti

Glavna kuharica Silvija Horak jamstvo je spremanja vrhunskih jela, a Ljiljana i Maja, ugodnost posluživanja i uživanja

Od 15. do 24. ožujka traje Tjedan restorana Hrvatske kojemu je smisao i cilj ljudima ponuditi najbolje sadržaje ugostiteljskih objekata koji su uključeni u ovaj uistinu kvalitetan projekt. Nama najbliži i po do sada stečenim vrijednostima je Restoran ‘Terbotz’ u Železnoj Gori kojeg smo i pohodili i koji nam je i ovom prigodom pokazao i dokazao kako je jedan od najbolji međimurskih restoranh u svakom segmentu, od pipničara i konobara preko kuhara do najvrijednijih, vlasnika obitelji Jakopić.

– Jako dobro je započeo Tjedan restorana u Hrvatskoj kojeg smo i mi dionici i mogu kazati kako je započeo izuzetno dobro. Premda je početak bio u petak i kako znamo da je to vrijeme Korizme pripremili smo menu u tom smislu i nismo pogriješili, jer ljudstvo ii gosti tražili u nemesna jela. Riblja, te mliječna-sirna i slična jela bila su ono što su tražili, željeli i na kraju i dobili naši gosti, rekla nam je u subotu, drugog dana ove svečanosti jela i ponude u Hrvatskoj Nadica Jakopić, vladarica Terbotza.

Svima koji dođu u Terbotz ovog tjedna mogu uživati u trijema menijima i prema našem iskustvo, koji god da odaberu, neće pogriješiti. Naša preporuka je za predjelo Košoto od tri vrste žitarica, za glavno jelo Ragu svinjskog filea i julienne povrća te punjena jabuka u tijestu i naravno silvanac zeleni ili črleno vino vinske kuće Jakopić.

Kušali smo i preostala dva jela i bili smo oduševljeni, odnosno znali smo kako je u Terbotzu sve odlično. Glavna kuharica Silvija Horak jamstvo je spremanja vrhunskih jela, a Ljiljana i Maja, ugodnost posluživanja i uživanja.

A direktor Branimir Jakopić, sve vas i njih poziva na gastronomski festival i pijenje onog što je u Hrvatskoj najbolje, a što su potvrdili i upravo pristigli gosti iz Dubrovnika, svjeske turističke destinacije, koji su nam rekli kako je Međimurje ‘nebo hrvatskog ugostiteljstva i vinarstva’ i s nama nazdravili pušipelu 2018. po svim osobinama najboljeg hrvatskog vina minule godine!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije