Mirko Filipović dolazi u Čakovec dati podršku Skloništu za životinje

Cro Cop Mirko Filipović najavio je svoj dolazak na Dan otvorenih vrata Skloništa za životinje Prijatelji Čakovec povodom Svjetskog dana zaštite životinja koji se obilježava u utorak, 4. listopada

Sklonište za životinje Prijatelji iz Čakovca obilježit će 4. listopada 2016. Svjetski dan zaštite životinja organizacijom Dana otvorenih vrata uz gostovanje velike legende hrvatskog sporta i velikog ljubitelja životinja Cro Copa Mirka Filipovića koji će se s posjetiteljima družiti od 14 sati.

Sklonište svoja vrata otvara u 10 sati, a čitav događaj će trajati do 17 sati. Ujedno će se sakupljati suha hrana za odrasle pse i štence, stare deke, ručnici, plahte i financijska sredstva. Sklonište za životinje Prijatelji iz Čakovca brine za 450 životinja i svaka pomoć je i više nego dobrodošla. Na području cijele Međimurske županije postoji samo ovo sklonište. Gradovi, općine i županija pokrivaju samo 20 posto troškova, a napuštenih pasa je sve više.

– Ako niste iz Čakovca, hranu skloništu možete poslati na adresu azila, Prijatelji životinja, Carinski odvojak bb, 40000 Čakovec. A možete pomoći i novčanom donacijom na račun ZEU Prijatelji životinja i prirode, IBANHR3323400091116025375. Veselimo se druženju sa svima vama! – poručuju iz Sloništa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije