DVD DEKANOVEC

FOTO Dan otvorenih vrata u Dekanovcu, najmlađi uživali u vožnji vatrogasnim vozilom

Bilo je danas veselo u Dekanovcu, a Dan otvorenih vrata tamošnjih vatrogasaca privukao je sve generacije

S ciljem predstavljanja vatrogasne djelatnosti u nedjelju, 30. rujna članovi DVD-a Dekanovec za javnost su pripremili razgledavanje vatrogasnog doma, prezentaciju opreme i vozila te pokazne vježbe. 

Uz zanimljiv program i besplatnu okrjepu za sve posjetitelje, u Vatrogasnom domu Dekanovec danas su se od 13 do 16 sati okupili brojni mještani i gosti iz susjednih dobrovoljnih vatrogasnih društava. DVD Dekanovec ponosi se dugom tradicijom i velikim brojem članova, a Dan otvorenih vrata prošle je godine osmislio jedan od mlađih članova Ante Ciceli.

– Dolaskom mlađih generacija, paralelno sa starijim članovima, nastavljamo rad i naše društvo raste. Pokrenula se nabava bolje opreme i možemo reći da je društvo oživjelo. Brojimo 60 članova starijih od 18 godina, a Dan otvorenih vrata organiziramo upravo s ciljem pravodobnog uključivanja mladih u redove vatrogasne organizacije – kazao je Ilija Đurkin, zapovjednik DVD-a Dekanovec.

Nakon provedenih aktivnosti, od kojih je djeci najdraža bila vožnja vatrogasnim vozilom, zajedno su se počastili ukusnim langušima, koje su pripremile vrijedne ruke članova. Sponzori ovog događanja su i ove godine BAT d.o.o, Telemont d.o.o, Bajzovi dvori te Profi Color.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije