viceprvakinje hrvatske

VIDEO Mještani priredili doček za vatrogaskinje DVD-a Šandorovec

Njihov je autobus u selo stigao pod pratnjom vatrogasnih sirena, a po izlasku iz autobusa, uz pratnju žive glazbe prošle su kroz špalir s vatrogasnim cijevima

U subotu je u Zadru održano 13. Državno natjecanje vatrogasne mladeži Republike Hrvatske. Od 124 ekipe iz Hrvatske te ekipe iz Slovenije, Austrije i Mađarske,  natjecatelji iz Međimurja bili su najbrojniji i ostvarili najbolje rezultate u Hrvatskoj.

Međimurska županija tako je imala 8 ekipa s 80 natjecatelja, a od prva tri osvojena mjesta u muškoj i ženskoj kategoriji, polovica svih pehara stiže u Međimurje.

U kategoriji žena od 50 natjecateljskih ekipa iz cijele Hrvatske, 2. mjesto osvojile su vatrogaskinje DVD-a Šandorovec, 5. mjesto DVD-a Gardinovec, 11. mjesto DVD Sveta Marija i 39. mjesto DVD Mačkovec. U kategoriji muških, od 57 natjecateljskih ekipa, 2. mjesto osvojio je DVD Krištanovec, 3. mjesto DVD Gardinovec, 4. mjesto DVD Palinovec i 44. mjesto DVD Savska Ves.

Vatrogaskinje DVD-a Šandorovec u nedjelju su u večernjim satima stigle kući, a zasluženo, priređen im je lijep doček. Njihov je autobus u selo stigao pod pratnjom vatrogasnih sirena, a po izlasku iz autobusa, uz pratnju žive glazbe prošle su kroz špalir s vatrogasnim cijevima. 

Kako je bilo, pogledajte u videu, a djevojkama, kao i ostalim vatrogasnim društvima iz Međimurja čestitamo na sjajnim rezultatima!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije