FOTO: Luna park u Čakovcu – zabava za djecu, ali i odrasle

Kakva bi to ‘fešta’ bila bez ‘ringišpila’, autodroma, kuće strave… i još sijaset vrsta zabavnih naprava koje posjeduje u Luna parku Čarli karlovačke tvrtke 047 d.o.o..

Tvrtka ima dugu tradiciju, no po novom organizacijskom poslovanju djeluju od 2010. godine sa 30-tak naprava. Ovaj putujući dio došao je u Čakovec s onima za koje su se lani uvjerili da ih korisnici najviše vole, a prevladava ‘renger’ koji je u vlasništvu tvrtke 15-tak godina, simulator 7 D.

Sve su naprave talijanske proizvodne iz 2010. Atestirane su. Mjesto znano. Lokacija starog igrališta bivšeg NK ‘MTČ’ Čakovec. Posjetili smo park u ponedjeljak predvečer. Kišica je rominjala, no nije bila prepreka za okupljanje mnoštva, za nasmijana i razdragana lica mališana koja grad pamte samo po zabavnim napravama, lokacije znaju napamet. Roditelji, ko roditelji.

Ne mogu odoljeti milim pogledima svoje djece, a da im ne priušte jednu vožnju, jedan krug pa još jedan i još… u parku koji ovamo dolazi treću godinu i u kojem odgovorni kažu kako je Čakovec za njih pun pogodak, kako su roditelji darežljivi, da dolaze mladi željni većih izazova koje im park nudi i to po cijenama od 10 do 25 kuna, a oni se osjećaju kao doma.

Rade od 15 sati, no ako je dan lijep vrata parka otvaraju već u 12 sati, a vikendom u 10 kao što je to bilo u nedjelju. Primjedbe na svoje poslovanje nemaju već ‘ozbiljne’ upite najvećeg broja korisnika, u vidu: – Mama, tata, baka, djeda kada bumo pak došli?

Da je riječ o renomiranoj tvrtki pokazuje podatak kako su organizatori najvećih domaćih i stranih festivala, a ovaj segment zabave je ‘dolutao’ s radošću u Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije