Iznenađenje: Ivan Dečak uručio čestitku Lani za slatkih 16 godina

Lani Mađar danas se ostvario poseban rođendanski san jer joj je Ivan Dečak poznati pjevač iz grupe Vatra osobno čestitao 16 rođendan!

Osmijeh na licu i uzbuđenje teško je mogla sakriti, a posebno zbog toga jer je dobila i pisanu čestitku. Lani je ovaj prekrasan poklon pripremila mama Dijana u dogovoru s vlasnikom Podroom-a Robertom Modlicom.

Lana je polaznica Srednje škole Čakovec, a ljubav prema Vatri traje od kad je čula prve taktove pjesme ‘Tango’, a od onda prati njihove radove i posebno je sretna kad dođu u Čakovec.

Vatri je ovo prvi puta da nastupaju povodom Porcijunkulovog, ali ne i u Čakovcu, točnije u Podroomu, a Ivan Dečak nam je otkrio da je atmosfera uvijek jako dobra, i da su mu draži koncerti na otvorenom kao primjerice danas.

– Držimo si palčeve da ne padne kiša, jer inače moramo otkazati koncert, tako da se nadamo da sve bude dobro, u tom slučaju bude sigurno fora, rekao je Dečak. – Osobno smo frendovi, pa je suradnja s grupom Vatra i više nego odlična, za kraj je rekao vlasnik Robert Modlic.

Koncert Vatre je pokušaj da Porcijunkulovo bude drugačije i urbanije, a ovo je sada četvrti nastup u Podroomu, a od toga su dva puta nastupala na otvorenom. Treća nije bila sreća jer je nažalost koncert otkazan. Kiša je napravila preveliku štetu na stageu. Koncert bendova Barbari i Captain’s Daughter & the Sailors održava se u Podroomu od 23 do 04. Novi datum za koncert Vatre u Podroomu bit će objavljen uskoro – javljaju iz Podrooma.

– Osobno smo frendovi, pa je suradnja s grupom Vatra i više nego odlična, za kraj je rekao vlasnik Robert Modlic.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije